Conducerea

Pastori

Petru Bulica – Pastor coordonator

Petru Bulica, pastor coordonatorNăscut în 08.10.1955 în satul Bucovăț, comuna Remetea Mare, județul Timiș, în familia pastorului Ioan Bulica. A crescut și a fost educat în credința creștină baptistă, primind botezul nou testamental în octombrie 1975 în Biserica Creștină Baptistă Nr. 1, Timisoara.

Dupa absolvirea Facultății de Mecanica a Institutului Politehnic „Traian Vuia” în 1980, a lucrat ca inginer la IMMR, Secția Vagoane Timișoara. În acest timp s-a implicat în lucrarea Bisericii Nr. 1 ca învățător biblic la cursul de cateheza și școală duminicală. Din 1984 a început să fie implicat în lucrarea de ucenicie și evanghelizare personală, fiind unul din membrii fondatori în mișcarea studențească din Timișoara.

În 1991 a fost ales și ordinat ca păstor în Biserica „Betel”. Între anii 1992-1995 și 1998-2000 a studiat teologia în Marea Britanie la Brunel University – London Bible College (licență și studii post-universitare).

În martie 2002 este ales pastor coordonator al bisericii „Betel”.

Pe lângă responsabilitățile aferente slujirii ca pastor cordonator este preocupat de formarea de lideri slujitori prin ucenicie și mentorare. De asemenea supervizează și lucrarea cu familiile, cu bărbații și cu femeile.

In august 1982 s-a căsătorit cu Gina, căsătorie din care au rezultat doi copii – Anca Patricia (1984) și Paul Adrian (1986), în prezent amândoi căsătoriți – iar din 2013 este și bunic.

In anul 2016 Gina a plecat la Domnul. Gina a fost implicată în lucrarea cu femeile. Împreună au fost de-a lungul anilor în numeroase călătorii misionare în diferite țări (Filipine, Moldova, Serbia, Columbia, Kazakhstan).

Alexandru Neagoe – Pastor cu educația

Jubileu Betel-45

Alexandru Neagoe este pastor al Bisericii Betel din anul 2000, având ca responsabilitate principală departamentul de educaţie al bisericii.

Pe lângă lucrarea pastorală, începând din anul 2001 desfăşoară şi activitate didactică în învăţământul universitar, ca Prodecan al Facultăţii de Sociologie şi Psihologie şi conferenţiar al Departamentului de Asistenţă Socială al Universităţii de Vest din Timişoara.

A mai fost implicat şi în înfiinţarea Centrului Areopagus din Timişoara (1997), în cadrul căruia deţine funcţia de preşedinte.

Atât licenţa (1994) cât şi doctoratul (1998) le-a obţinut la London Bible College (Universitatea Brunel din Londra). Lucrarea de doctorat, intitulata The Trial of the Gospel: An Apologetic Reading of Luke’s Trial Narratives, i-a fost publicata de Cambridge University Press în 2002 şi retipărită în 2005.

Ulterior a mai publicat alte cărţi şi articole de specialitate în domeniul teologiei şi asistenţei sociale.

Este căsătorit cu Elena (Nuţi) Neagoe, cu care are doi copii minunaţi – Tania Carmina şi Elias Cadmiel.

 

Ioan Bugnărug – Pastor cu rugaciunea și cateheza

bugnarugNăscut în Baia Mare la 26 martie 1967, într-o familie de ortodocşi. A terminat liceul în Baia Mare şi apoi a ajuns în Timişoara, unde şi-a continuat studiile şi a obţinut trei licenţe:

Facultatea de Matematică-fizică a Universităţii de Vest Timişoara (1992)
Facultatea de Sociologie a Universităţii de Vest Timişoara (1995)
Facultatea de Teologie Baptistă Pastorală a Universităţii Emanuel Oradea (2005)
A lucrat ca profesor de matematică si in cercetare in domeniul pedagogiei.In prezent lucreaza ca profesor de ştiinţe socio-umane si de teologie la Liceul Teologic Baptist. Din 2010 este doctorand al Universită de Teologie din Bucuresti.

La vârsta de 27 de ani primeşte botezul nou-testamental la Biserica Creştină Baptistă Nr. 1 Betel Timişoara. Este ales să slujească ca diacon, apoi ca prezbiter iar în 24 mai 2009 este Ordinat ca Pastor în Biserica Baptista Betel.din Timisoara

Este căsătorit cu Iuliana, care este Profesoară de biologie cu Grad didactic I şi Doctorat. În biserică, Iuliana este implicată în Lucrarea de Studiu bibic al femeilor şi la Cateheză. Familia lor este binecuvantata cu fiica Silvia

 

Comitet

Prezbiteri

 • Tiberiu BULZAN
 • Avram COTTA
 • Teodor MATEI
 • Avram MOISA
 • Ovidiu PĂTĂLĂU
 • Cornel TÎRZIU

Diaconi

 • Cristian CARACOANCEA
 • Nicolae DAMȘE
 • Daniel ICOBESCU
 • Tiberiu JANAI
 • Ioan MANCIU
 • Ioan REDIȘ
 • Ciprian SFÂRCOCI