Dragi membri și prieteni ai Bisericii Betel din Timișoara,
Ne adresăm dumneavoastră în legătură cu serviciile de duminică, 24 mai 2020. Cu voia lui Dumnezeu, serviciul divin de dimineață se va desfășura în regim on-line, începând cu ora 11.00, însemnând că în intervalul 10.00-11.00 clasele de școală duminicală își vor putea desfășura nestingherite activitatea prin Zoom. Slujba de după masă ne dorim să se desfășoare în aer liber, dacă vremea nu va fi total nefavorabilă (caz în care, în jurul orei 17.00 o să anunțăm pe rețelele de socializare că se va merge tot on-line). Regretăm faptul că Primăria Municipiului Timișoara nu a dat încă aviz favorabil solicitării noastre ca slujba de după masă să se poată ține pe terenul de sport de peste drum de biserică. Prin urmare, întâlnirea de după masă în aer liber se va desfășura în curtea bisericii. Dat fiind faptul că ne vom
întâlni pentru prima dată după această perioadă de întrerupere, ne dorim să sărbătorim împreună și Cina Domnului. Pentru a evita aglomerația, se vor desfășura două servicii mai scurte: de la 18.00 la 18.45 și de la 19.15 la 20.00, în intervalul dintre cele două servicii urmând să se realizeze o igienizare a spațiului. Astfel, membrii și prietenii ai căror nume de familie începe cu o literă între A și L vor veni de la ora 18.00 iar cei de la M la Z de la ora 19.15. Pentru buna desfăşurare a serviciilor de închinare vă rugăm să țineți cont de următoarele reguli:

1. Nu recomandăm participarea următoarelor categorii de persoane: copii sub 10 ani (care nu ar putea sta liniștiți pe scaun); persoane care tușesc sau strănută, precum și persoane care au o sănătate foarte precară. Acestora le recomandăm să ne urmărească on-line.
2. Fiecare persoană își va aduce și va purta masca de protecție. În cazul în care nu puteți să o procurați, vi se va oferi o mască de protecție la intrare.
3. Este esențial să aveți la dumneavoastră o umbrelă pe care să o puteți folosi în caz de ploie, întrucât clădirea bisericii nu poate fi folosită nici ca refugiu.
4. La intrarea în curte, fiecare persoană îşi va dezinfecta mâinile cu soluția pusă la dispoziție de Biserică.
5. Tot la intrare, veți primi un pachețel cu pâinea și vinul pentru Cina Domnului.
6. Sosirea să fie cu maxim 15 minute înainte de program și eliberarea cât mai operativă după încheierea programului.
7. Intrarea în curte se va face pe poarta principală (lângă cabina portarului) și ieșirea pe cele două uși laterale, în funcție de locul unde veți sta.
8. Va rugam sa evitati salutul prin a da mâna cu ceilalți sau a îmbrățişărilor, iar păstrarea distanței de minim 1,5 m va fi obligatorie.
9. Dacă numărul de locuri va fi epuizat, nu se va mai permite intrarea în incintă.
10. Pentru a respecta normele de distanțare fizică, chiar membrii aceleiași familii vor ocupa un loc separat de alte persoane.
11. Vă încurajăm să vă aduceți Biblia personală şi cartea „Cântările Evangheliei”, cea roșie. Cartea de cântări există și ca aplicație pentru telefon și recomandăm să fie descărcată înainte de program.
12. La ieșirile din curte vor fi cutii pentru colectarea sticluțelor de vin, precum și posibilitatea de a face contribuții financiare. În cazul în care unii dintre membri doresc să folosească plicul pentru dărnicie, îi rugăm să intre pe rând în hol și să păstreze distanțarea fizică. Acolo va fi o singură persoană, cu mănuși, care va da plicurile celor care le solicită.
13. La încheierea serviciului, ieșirea va fi anunțată și coordonată de la amvon și se va continua respectarea cu strictețe a normelor de distanțare fizică. La ieșire se va purta masca până în mașini, în parcare.

Așteptăm cu bucurie lucrarea pe care Dumnezeu credem că o va desfășura, dincolo de limitările și restricțiile noastre.
Pastorii și comitetul Bisericii Betel

Document

Postat in: Articole, Buletine Duminicale De catre: May 22, 2020