Frați și surori,
Am primit cu durere vestea plecării în veșnicie a Ginei, soția colegului meu Petrică. Le-am împărtășit-o și tinerilor la sfârșitul serii de tineret și ne-am rugat pentru Petrică și întreaga familie. Apoi, știind că voi pleca din țară, am mers acasă la Petrică să-i dau o îmbrățișare și să fiu parte cu ei la durerea lor. Acum de departe, grație tehnicii avansate, vă privesc, mă rog pentru familia fratelui Petrică și sunt alături de ei și de voi în duhul. De asemenea aș vrea să vă împărtășesc câteva gânduri la care am meditat astăzi:

Am fost făcuți de Dumnezeu și pentru Dumnezeu, și doar când vom înțelege adevărul acesta viața noastră va avea sens.

Nimic nu este mai important ca și cunoașterea scopurilor lui Dumnezeu pentru viața noastră și nimic nu poate compensa necunoașterea lor.

Nu am fost așezați pe pământ pentru ca alții să-și amintească de noi. Am fost așezați aici ca să ne pregătim pentru veșnicie.

A trăi pentru gloria lui Dumnezeu este cea mai mare realizare pe care o putem înfăptui cu viețile noastre. Iar a ne încrede pe deplin în Dumnezeu înseamnă să credem că El știe ce este cel mai bine pentru viața noastră.

Dragă Petrică, Anca, Paul, Ana și voi toți ceilalți din familie, mă rog ca Bunul nostru Dumnezeu și Tată să vă mângăie și să să fie tăria voastră.

Fiți binecuvântați!

Samy Tuțac

Postat in: Articole, Evenimente De catre: October 19, 2016